FOTO Se împacă Bianca cu Victor? Imaginea care a pus fanii pe jar!

22 februarie 2014 18:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Felul în care tatăl Biancăi Drăguşanu a vorbit despre relaţia pe care fiica sa o are cu Adrian Cristea şi despre mariajul distrus al acesteia cu Slav pare să fi fost pe placul lui Victor.

Drept dovadă a acestui lucru stă o fotografie pe care Victor Slav a publicat-o pe pagina personală de Facebook în care apare alături de Jimi Drăguşanu, tatăl Biancăi, în dreptul căreia a scris un comentariu care i-a făcut să se agite pe fanii săi virtuali. «O seara linistita in compania unui om cu un caracter frumos si o sinceritate rara», a scris el în dreptul imaginii.

Faptul că a dat dovadă că este cât se poate de apropiat de tatăl Biancăi i-a făcut pe unii dintre fanii să-i să-l întrebe dacă au cumva planuri să se împace. Victor a preferat însă să nu răspundă acestor întrebări.

«Victor asculta, inima sufletul mintea, gandeste-te a cea a fost si la ce va putea fi. Da-ti o sansa, cred ca meritati inca o sansa. Mai incercati inca o data si daca nu merge, daca nu se schimba divorteaza! Cred ca va iubiti», a fost unul dintre cele mai apreciate comentarii primite de Slav.

Mai multe