EXCLUSIV L-a uitat definitiv pe fostul soţ! Catrinel Menghia vorbeşte în premieră despre bărbatul din viaţa ei!

23 februarie 2014 9:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Nu se mai ascunde! Catrinel Menghia trăieşte la cote maxime o frumoasă poveste de dragoste alături de un producător italian şi pare să-şi fi găsit sufletul pereche după ce a divorţat de fostul soţ în primăvara anului 2011.

S-a luptat mult cu amintirile din trecut, însă pare să-şi fi găsit liniştea sufletească. Modelul şi actriţa, Catrinel Menghia se iubeşte de doi ani cu Massimiliano Di Lodovico. Românca a acceptat să vorbească în premieră despre bărbatul care i-a umplut golul din suflet şi lângă care se vede până la bătrâneţe.

Discretă cu viaţa personală, Catrinel a început o relaţie la câteva luni după divorţul de fostul soţ, Massimo Brambati, însă a păstrat secretul până de curând.

Catrinel şi Massimiliano (foto: arhiva personală)

Catrinel a apărut la premiera filmului "Saving Mr. Banks" la braţul unui cunoscut producător italian de film, Massimiliano Di Lodovico. Între modelul de 28 de ani şi producătorul de 36 de ani s-a înfiripat o idilă la câteva luni după separarea actriţei de fostul soţ, iar acum cei doi formează un cuplu.

"Noi ne-am ferit vreo doi ani, doar pentru că nu voiam să fiu în centrul atenţiei. M-am amuzat când am văzut că în presa internaţională Massimiliano este un «faimos producator» . El este la început ca şi mine. Nu e meseria lui principală", ne-a spus actriţa.

Catrinel a fost căsătorită cu Massimo Brambati timp de 6 ani, până să decidă să divorţeze în 2011, însă se vede din nou mireasă.

"Pentru mine căsătoria e o uniune între două persoane care se iubesc şi care împreună «trag la aceeaşi căruță». Pe perioada căsniciei mi-am dat seama că eu şi fostul soţ trăgeam în direcţii diferite. Am hotărât că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul său pentru a fi fericiți.

Acum sunt foarte fericită şi abia aştept să îmi împart viața cu omul care acum mă completează pe toate planurile", ne-a spus românca. 

Catrinel Menghia a devenit celebră la 16 ani. Tot atunci l-a cunoscut pe Răzvan Fodor. Relaţia lor s-a terminat după câţiva ani când Catrinel a preferat cariera de manechin în Italia.

Mai multe