Anca Serea şi Adi Sână, concediu romantic la Viena

23 februarie 2014 17:36   Actualitate
Ultima actualizare:

La aproape o lună de când a născut al patrulea copil, Anca Serea s-a bucurat de primul ei concediu. Ştirista de la Prima TV i-a lăsat pe David, Sarah, Noah şi pe mezina Stephanie în grija mamei şi a fratelui său şi a plecat alături de Adi Sînă într-o vacanţă romantică în Austria.

Cei doi au ales ca destinaţie Viena, oraş în care au petrecut aproape o săptămână. „Într-adevăr, acesta a fost primul nostru concediu împreună după ce am născut-o pe Stephanie. Ne-am simţit bine, ne-am relaxat, până vineri, când ne-am întors acasă", ne-a spus Anca Serea.

Solistul de la Akcent şi frumoasa lui iubită s-au plimbat, au cinat în restaurantul preferat, „Da Capo", şi au făcut cumpărături pentru cei mici. Întrucât urmează ca după Paşte să o creştineze pe micuţa Ava Stephanie, celebra mămică a ales o rochiţă de la celebrul creator de modă Ralph Lauren.

La finalul concediului, Anca şi Adi s-au despărţit în aeroport: ea a venit acasă, iar iubitul a luat drumul către Soci, unde urma să susţină un concert, la Jocurile Olimpice.

FOTO EXCLUSIV Prima imagine cu fetiţa Ancăi Serea

Mai multe