EXCLUSIV Brigitte vrea să «uite» că a fost la închisoare!

23 februarie 2014 17:49   Actualitate
Ultima actualizare:

A treia oara e cu noroc. Cel puţin asta speră soţia lui Ilie Năstase, care vrea un cazier curat ca lacrima. Brigitte a depus din nou o cerere de reabilitare şi speră ca judecătorii timişoreni să-i ierte de această dată păcatele tinereţii.

La aproape un an de când a devenit soţia celebrului tenismen, fostul fotomodel tot nu-şi găseşte liniştea. Brigitte vrea cu orice preţ să lase în urmă trecutul întunecat, însă nu o poate face decât cu ajutorul judecătorilor.

Brigitte Sfăt a fost închisă în 2003, după ce a fost condamnată la trei ani şi jumătate de închisoare, cu executare, pentru instigare la tâlhărie şi lipsire de libertate.

A stat după gratii doi ani şi a fost eliberată condiţionat, cu un rest de pedeapsă de 533 de zile. După ce a stat aproape opt ani departe de problemele cu legea, Brigitte vrea să aibă un cazier imaculat. Prima cerere de reabilitare i-a fost respinsă  chiar de la prima înfăţişare, la începutul anului trecut.

A doua încercare a avut-o vara trecută, când a vrut să intre nepătată în căsnicia cu Ilie Năstase.  Nu a reuşit, iar după ce a devenită cu acte în regulă doamna Năstase, femeia a renunţat să mai lupte cu trecutul şi şi-a retras  cererea. 

Acum, se pare că e hotărâtă să meargă până la capăt şi speră ca magistraţii să fie de această dată mai înţelegători.  A depus o nouă cerere la Judecătoria Timişoara şi aşteaptă termenul care va avea loc pe 5 martie.

Brigitte (37 ani) şi Ilie Năstase  (67 ani) s-au căsătorit civil în iunie 2013, la Primăria Municipiului Timişoara, după o relaţie de doi ani. În noiembrie a avut loc şi nunta, organizată cu mare fast la un hotel de lux din Poiana Braşov. Ilie Năstase este la cel de-al patrulea mariaj şi are, din relaţiile anterioare, cinci copii. Pentru Brigitte este cea de-a doua căsătorie. Ea mai are doi copii.

Brigitte a intrat după gratii la scurt timp după ce a moştenit o avere fabuloasă. Ea a preluat conducerea unui restaurant, a unui bar şi a unui club, toate aflate în Timişoara. În februarie 2003, ea a tocmit doi indivizi să îl pună la punct pe unul din administratorii afacerilor sale care îi datora un miliard de lei vechi şi 5.000 de euro. Bărbatul a fost sechestrat şi bătut crunt.

Vrea să şteargă urmele trecutului! Brigitte Sfăt să în judecată statul român

Cum a ajuns Brigitte Sfăt, deţinuta Playboy, de la curăţatul morcovilor în închisoare pe covorul roşu de la Monaco - FOTO

Mai multe