Irinel, ai grijă! Cătălin Botezatu a pus ochii pe «sosia lui Moni»

24 februarie 2014 7:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu a participat sâmbătă la Balul Operei de la Cluj, singurul eveniment de acest gen din ţară, unde şi-a prezentat cea mai nouă colecţiue, "Tsarina", inspirată de Rusia.

Pe podium, în timpul prezentării, a urcat şi Alexandra Hodiş, cunoscută pentru o presupusă relaţia cu Irinel Columbeanu. Cătălin a fost cucerit imediat de modelul de 18 ani şi a recunoscut că nu şi-a putut lua ochii de la ea, conform ziarulring.ro. 

Când Alexandrei i-a fost înmânat premiul de excelenţă în modeling din partea organizatorului Matei Miko, fost naş de cununie a lui Irinel Columbeanu şi al Monicăi Gabor, Bote nu s-a putut abţine să nu spună în microfon: "Era culmea ca Alexandra să nu primească un premiu. E cea mai frumoasă".

Designerul a uimit doamnele prezente la eveniment cu o rochie de seară doar din flori naturale. La realizarea ei s-au folosit circa 15.000 de flori, iar ţinuta a fost creată în numai 48 de ore. El a prezentat la Cluj 45 de ţinute elegante cu coafuri pline de personalitate semnate de un stilist din Paris. După prezentarea colecţiei, Botezatu a primit distincţia „Moda cum laude" pentru întreaga sa carieră.

Alexandra Hodiş, în vârstă de 18 ani, a devenit cunoscută după ce a apărut la braţul lui Irinel Columbeanu la un eveniment desfăşurat în Capitală. Deşi s-a zvonit că cei doi au o relaţie, mai ales că modelul seamănă izbitor cu fosta soţie a omului de afaceri, Monica Gabor, cei doi au negat idila.

"Este exclus să avem o relaţie amoroasă. Eu nu am avut nici măcar un prieten. Nu am niciun inel de logodnă de la el şi nu m-a cerut de soţie", a spus Alexandra Hodiş la Antena Stars.

Mai multe