EXCLUSIV Sişu, ţinut departe de fosta soţie şi de copil?

24 februarie 2014 14:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Zi grea pentru Tudor Sişu. Cântăreţul află astăzi dacă va ocoli de acum înainte casa în care locuieşte fosta sa soţie şi fiul său. Cătălina s-a prezentat din nou în faţa judecătorilor şi a adus de această dată cu ea un martor, care a povestit momentele cumplite prin care a trecut tânăra de când hip-hoper-ul a ieşit din puşcărie şi şi-a aruncat toată furia asupra ei.

Cătălina e hotărâtă să pună capăt calvarului pe care îl îndură de luni bune. Până când poliţiştii soluţionează dosarul pe care îl au în lucru, fosta soţie a lui Sişu încearcă să-l ţină pe cântăreţ cât mai departe de ea şi de mama ei.

Aşa că, pentru a nu mai tresări de fiecare dată când cineva le bate la uşă, Cătălina Sişu şi mama ei, Magdalena Dinu, au făcut, ieri, tot ce le-a stat în puteri pentru a-i convinge pe magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 să emită un ordin de protecţie.

Au adus şi un martor, pentru a demonstra că Sişu este extrem de violent. Pentru a nu ajunge şi la urechile altora modul în care a fost umilită de fostul ei soţ, avocatul Cătălinei a cerut ca şedinţa de judecată să se desfăşoare cu uşile închise.

După ce şedinţa s-a terminat, Cătălina a ieşit din sală întrebându-şi încontinuu avocatul dacă nu cumva i-a fost respinsă cererea. Judecătorii vor decide însă astăzi dacă Tudor Sişu a devenit un real pericol pentru Cătălina şi va trebui să fugă în partea opusă când o vede pentru a nu ajunge din nou în spatele gratiilor.

Condamnat pentru consum şi trafic de droguri

Problemele lui Tudor Sişu cu legea au început în 2003, când a fost arestat pentru consum de droguri. La şase luni de la eliberarea condiţionată din 2005, a ajuns din nou în spatele gratiilor  pentru deţinere de droguri şi a fost eliberat în 2007. În 2011 primeşte o altă condamnare definitivă, la patru ani de închisoare, pentru trafic de droguri. Pe 29 mai 2013, Tudor Sişu este din nou liber. Când toată lumea credea că hip-hoper-ul a luat-o pe drumul cel bun, fosta sa soţie a venit cu acuzaţii grave la adresa cântăreţului. Click! a aflat în exclusivitate că tânăra a depus, la data de 2 noiembrie, o plângere la Secţia 9 Poliţie din Bucureşti împotriva lui Tudor pentru lovire şi ameninţare.

EXCLUSIV Fosta soţie vrea să-l bage pe Sişu la puşcărie!

Mai multe