Bianca şi Cristea şi-ar fi luat apartament împreună! Ce spune roşcata

24 februarie 2014 16:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Noi informaţii ies la iveală despre relaţia pe care Bianca şi Adrian Cristea au avut-o pe perioada mariajului Biancăi cu Victor Slav. Astfel, un bărbat care susţine că a lucrat la un apartament pe care cei doi l-au comandat şi au început să-l renoveze în noiembrie 2013, a dat detalii incredibile despre cele întâmplate.

«Am început lucrarea la sfârşitul lui noiembrie şi a durat până pe 14 decembrie. Pe durata lucrării veneau Bianca şi Cristea. Parchetul a costat vreo 6200 de lei. Banii mi i-a dat Bianca. Cred că într-unul din dormitoare am schimbat culorile de vreo 4-5 ori. Am avut nişte vopsele foarte scumpe, plătite de Cristea. 11650.

Pe perioada lucrării ne-a dat o parte din bani. Pe 14 decembrie, când am terminat apartamentul a venit un prieten al lor căruia i-am predat cheile şi care nu ne-a mai achitat nimic.

Ei doi veneau după 15.00 la apartament. Se pupau, se sărutau da. Bianca venea mereu cu o eşarfă. Am auzit doar discuţii pe tema lucrării de la ei. Despre Victor nu am auzit să vorbească. În apartament stăteau vreo 40 de minute şi plecau împreună.», a povestit zugravul Vasile. «Nu este adevărat! Acest om care mă sună mereu şi îmi lasă mesaje şi pe Facebook e acelaşi om care-l sună şi pe Capatos. Are şi un Facebook de pe care îmi lasă mesaje la fiecare poză. Nu ştiu exact care e problema lui. Nu este nimic adevărat. Cred că lucrul ăsta îl poate confirma chiar Adrian Cristea», a intervenit Bianca la Acces Direct.

Mai multe