Căşuneanu jr. şi-a botezat fetiţa

24 februarie 2014 17:12   Actualitate
Ultima actualizare:

După o relaţie de mai bine de cinci ani, Costel Căşuneanu jr şi iubita lui de profesie manechin, Ana Maria Popa, au devenit părinţi în luna noiembrie.

Atunci, frumoasa brunetă a adus pe lume prima moştenitoare a imperiului care l-a situat pe seniorul Căşuneanu în topul celor mai bogaţi români.

Slujba a avut loc la Catedrala Catolică Sfântul Iosif, din Capitală

Cu mari emoţii, duminică, cei doi părinţi şi-au botezat fetiţa, iar ceremonia de creştinare a Mariei Timeea a avut loc în jurul orelor 15.00, într-un lăcaş special, şi anume Catedrala Catolică Sfântul Iosif, din Capitală, în prezenţa familiilor, naşilor, dar şi a câtorva prieteni foarte apropiaţi. Micuţa în vârstă de patru luni a fost cuminte pe tot parcursul slujbei, iar momentul turnării apei sfinţite pe creştet i-a plăcut la fel de mult, din moment ce nu a plâns deloc.

Proaspăta mămică îşi priveşte mândră copilul creştinat

După ceremonia de la biserică, părinţii şi naşii şi-au invitat rudele şi prietenii la o petrecere restrânsă, într-un restaurant select din Capitală. Tortul colorat de la prima „petrecere" a Mariei a fost extrem de apreciat de toţi invitaţii. Distracţia s-a încheiat puţin înainte de miezul nopţii.

Mai multe