Silvia Dumitrescu, contestată la Eurovision de un concurent respins

25 februarie 2014 18:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Supărat că nu s-a calificat în finala Eurovision, Marius Popa (fost solist al trupelor Latin Expres sau Foișorul de foc), a trimis o scrisoare deschisă directorului TVR, prin care îi cere înapoi taxa de înscriere în concurs.

Dar, cu această ozcazie, s-a luat de o colegă de breaslă cu mult mai multă experiență decât el. „Simt că am participat la un Caritas de prost gust... Nu am nici măcar siguranța că piesa mea a fost ascultată (...) Dar, domnule director, ca să nu mai lungim o discuție inutilă: îmi vreau cei 200 de lei înapoi. Cum să fac?", a scris artistul, indignat că piesa Silviei Dumitrescu a trecut de preselecție.

„Nu de alta, dar îmi este și mai greu să cred că ține de gust ca acest cântec să fie admis", a spus Marius Popa, cu trimitere la piesa Silviei. În replică, solista spune că mereu a fost criticată. „Eu întotdeauna am fost o nonconformistă, rebelă. În anii '80, apoi în '90, lumea a fost aspră cu mine, dar mie nu mi-a păsat nimic, altfel m-aș fi lăsat de cântat. Caut originalitatea în toate, nu merg cu turma, nu țin cont de părerea cârcotașilor, ci de cea a celor cu care lucrez. Am fost întotdeauna contra valului. Îmi plac multe piese cu care sunt în concurență, dar îmi susțin cauza până la capăt", a spus Silvia Dumitrescu, pentru Click!

Finala Eurovision în România a fost programată la 1 martie și va fi transmisă anul acesta la TVR 1, din Brașov. În concurs, au rămas 12 artiști: Ștefan Stan feat. Teddy K („Breathe"), Naomy („Dacă tu iubești"), Bere Gratis („Despre mine și ea"), Silvia Dumitrescu („Fiorul iubirii"), Marcel Crăciunescu („Hardjock"), Anca Florescu („Hearts Collide"), Vizi Imre („Kind of Girl"), Renée Santana & Mike Diamondz („Letting Go"), Paula și Ovi („Miracle"), Mirela Vaida Boureanu („One More Time"), The dAdA („Unpredictable") și The Zuralia Orchestra („You Know").

Marius Popa e supărat că melodia sa nu a fost acceptată și cere înapoi banii pe care i-a plătit la înscriere, 200 de lei

«Paula şi Ovi nu m-au scos din papuci, nu mai au chimie»

EXCLUSIV Naomi şi-a adus căţelul din Elveţia, să-i ţină de urât

Acuzat că s-a calificat pe pile, Miţă de la Bere Gratis a luat o decizie neaşteptată privind Eurovision

Alertă! România riscă excluderea de la Eurovision din cauză că nu a plătit taxa de participare

Mai multe