EXCLUSIV Coco Păun: «Bianca a convins două măicuţe să plece de la mănăstire»

26 februarie 2014 19:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Coco Păun, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, nu crede că aceasta se va retrage la o mănăstire pentru a se reculege, aşa cum a povestit una dintre prietenele ei.

Coco susţine că Bianca nu crede în cele sfinte pentru că a convins, în urmă cu mai mulţi ani, două măicuţe să plece de la mănăstire: „Bianca a mai fost o dată la mănăstire şi a plecat cu două măicuţe de acolo. Le-a convins să plece de acolo".

Coco Păun susţine că nu mai este interesat de Bianca după toate acuzaţiile pe care i le-a adus: „Bianca nu a discutat cu mine de când a divorţat. Nu vreau să am nici un fel de legătură cu această persoană, pentru că este mincinoasă. Nu mă interesează. Timpul le rezolvă pe toate. Încet-încet, lumea şi-a dat seama de această femeie. Fiecare primeşte ceea ce merită. Toţi spun că a greşit, dar trebuia să gândească şi ea altfel. Dacă trăia în Emiratele Arabe ce se făcea?".

Anul trecut, Bianca a declarat că Păun a terorizat-o şi a maltratat-o, lăsându-i traume pe picioare. Coco Păun a fost unul dintre capii lumii interlope din Gorj. Acesta a participat la multe bătăi de stradă cu o gaşcă rivală condusă de Gelu Livezeanu. Coco Păun a fost şi arestat pentru infracţiuni economice.

EXCLUSIV Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, Coco Păun: «Să zică mersi că a fost luată de nevastă!»

EXCLUSIV Divorţul Biancăi trebuia să fie serial tv de 20 de episoade

Mai multe