Cariera i-a pus sănătatea pe butuci! Sylvia face crize periodice de ulcer!

27 februarie 2014 6:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Solista e conştientă că din cauza meseriei pe care o are e catalogată de oameni ca fiind o persoană cu o avere impresionantă, care nu are grija zilei de mâine, scrie www.ziarulring.ro.

Spre surprinderea multora, roşcata ne-a dezvăluit că în viaţă nu e totul atât de roz şi, la rândul ei, a avut pierderi financiare care i-au afectat considerabil bugetul. A investit în mai multe domenii, dar criza i-a măturat afacerile.

"Sunt şi eu om! Şi eu am rate la casă, am credit de plătit, vreau să-mi schimb maşina... Nu e aşa cum au impresia unii. Am avut afaceri pe care le-am pierdut şi n-am recuperat nimic. Am fost asociată cu doi prieteni şi ne-am deschis o cafenea. Nu era o sursă de venit, era un loc de suflet în care ne întâlneam cu prietenii... până când am început să vin cu bani de acasă şi am preferat să o închid, că voiam să-mi ridic o casă.

Am mai avut o firmă de evenimente care a mers bine până când a venit criza. Apoi m-am apucat de construit casa şi am fost şefă de şantier doi ani. N-am mai avut timp de nimic, am pierdut contacte, am pierdut tot. Faptul că sunt persoană publică nu m-a ajutat deloc, din contră, noi, artiştii, scoatem bani din buzunar pentru absolut orice", a recunoscut Sylvia pentru "Ring".

Cântăreaţa nu s-a confruntat doar cu probleme financiare, ci şi de sănătate.

"Toată lumea crede că noi, când plecăm la concerte, e totul o veselie şi o fericire. Să mergi în fiecare zi câte 400-500 de kilometri în maşină nu e uşor... Nu mă plâng, dar aşa e în perioadele aglomerate! Am spinarea şi stomacul praf. Am ulcer de ani de zile şi crize periodice.

De la stres, de la nesomn, de la alimentaţie... Ultima criză am avut-o acum două-trei săptămâni. E bine că nu mai ajung non-stop la spital, unde doctorii ajunseseră să-mi spună că dacă mai fac o criză trebuie să mă opereze că risc să fac ulcer perforat. Încerc să mă menajez, cum simt că mă paşte o criză, iau medicamente, ţin un pic de regim.

Dar dacă sunt plecată patru-cinci zile pe săptămână şi mănânc din benzinării, stomacul suferă. Nu mă văd făcând altceva, poate doar nişte cursuri de design interior", a explicat Sylvia.

Mai multe