VIDEO EXCLUSIV E ţinuta de vină sau s-a îngrăşat din nou? Roxana Vancea a ieşit la mall îmbrăcată comod

27 februarie 2014 6:31   Actualitate
Ultima actualizare:

A visat mereu la o siluetă trasă prin inel! Deşi a ţinut dietă, Roxana Vancea s-a luptat mult cu kilogramele în plus, dar a început să caute şi alternative. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe fosta vecină de la "Neatza" într-unul din mall-urile din Capitală în compania unei prietene.

Îmbrăcată lejer, într-o ţinută sport şi încălţată cu adidaşi, Roxana a părut mai degrabă o puştoaică de liceu. Ea a făcut o oprire la magazinele din mall şi după ce şi-a achiziţionat o bluză, şi-a invitat prietena la masă.

Chiar dacă nu s-a înfruptat cu bunătăţi, optând pentru un restaurant a cărui ofertă este foarte tentantă la capitolul salate, Roxana pare că s-a mai "împlinit" în ultima vreme. Surse din anturajul vedetei tv au declarat pentru Click! că ea merge frecvent la sală, ba chiar a reuşit să slăbească.

"Are 51 de kilograme acum. Nu ţine dietă, face foarte mult sport. A dat jos şase kilograme", ne-a spus o apropiată a Roxanei.

Vedeta cu forme voluptoase, care a reuşit să trezească imaginaţia bărbaţilor, după ce a apărut în pictoriale topless, a optat pentru ieşirea în oraş pentru o ţinută sport, care se pare că nu o avntajează deloc. Roxana a zâmbit non-stop la mall, semn că se simte bine în pielea ei, mai ales că prietenii spun despre ea că arată senzaţional atunci când poartă haine mulate.

VIDEO

Mai multe