FOTO Adriana Bahmuţeanu s-a operat! De ce nu a fost Silviu Prigoană cu ea?

27 februarie 2014 9:31   Actualitate
Ultima actualizare:

A ieşit din operaţie cu zâmbetul pe buze, deşi a avut emoţii mari. Adriana Bahmuţeanu s-a operat joi dimineaţă de hernie de disc. Chiar dacă interevenţia a fost un succes, vedeta tv este puţin supărată că deocamdată, aşa cum este şi firesc, nu se poate ridica din pat. 

Adriana Bahmuţeanu şi-a luat o piatră de pe suflet. Vedeta a făcut o intervenţie minim invazivă, aşa că perioada se recuperare va fi extrem de scurtă şi îi va permite să revină la emisiunea pe care o moderează.

"Sunt un pic ameţită, dar este normal. Deocamdată, nu mă pot ridica din pat. Operaţia a decurs bine. Medicii au făcut ceea ce trebuia. Mă bucur că am scăpat fără cuţit", a spus Adriana Bahmuţeanu, de pe patul de spital, la Antena Stars.

Vedeta a vrut să se opereze, mai ales că avea dureri severe, când încălţa pantofi cu toc.  

Adriana a trecut cu bine de intervenţie, însă soţul ei nu a fost alături de ea. "Silviu a fost cu cei mici la dentist, pentru că aveam o programare făcută cu ceva timp înainte", a mai spus prezentatoarea emisiunii "Necenzurat".

Medicii i-au recomandat să nu ridice greutăţi o perioadă de timp, însă nu i-am impus şi alte restricţii. Aşadar soţia afaceristului se poate întoarce la muncă chiar de joi,la câteva ore după intervenţie.  

Mai multe