FOTO Gabi Cristea s-a revăzut cu fostul soţ: «Mi-a făcut destul de mult rău ca să mai păstrez o relaţie cordială cu el!»

28 februarie 2014 15:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Au trecut luni bune de la divorţ, dar Gabriela Cristea pare că a uitat de fostul soţ, dar sigur nu l-a iertat. Cei doi s-au răvăzut la moţul fetiţei Dianei Bişinicu, pentru cu împreună cu Marcel Toader au botezat-o pe micuţă pe când încă formau un cuplu. Ca să nu stea prea mult în aceeaşi încăpere cu naşul, vedeta tv a ajus spre finalul petrecerii.

Gabriela Cristea a onorat invitaţia de a veni la petrecerea de un an a finuţei sale Riana, fetiţa Dianei Bişinicu, însă nu a stat prea mult. Bruneta a venit singură şi a ajuns spre finalul chefului.

"Am vrut să evit o situaţie stânjenitoare. De aceea am venit neînsoţită. De fapt Tavi este la repetiţii. Nici eu nu voi sta prea mult aici. Voi trece să-l iau şi să mergem împreună acasă. Nu vreau să mai vorbesc despre domnul Toader.

Mi-a făcut destul de mult rău şi în plan personal şi financiar ca să mai păstrez o prietenie sau măcar o relaţie cordială cu el", a spus Gabriela Cristea la Acasă Tv.

Întrebată dacă există vreun strop de adevăr în zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată, Gabriela Cristea a subliniat că nu va deveni mămică, infirmând astfel speculaţiile apărute în presă. "M-am îngrăşat 3-4 kilograme în perioada Crăciunului, dar am reuşit deja să le dau jos", a mai spus bruneta la "Poveştiri adevărate".

Naşa i-a adus micuţei prima maşină decapotabilă şi i-a trasnmis tatălul fetiţei să-i cumpere una adevărată când Riana va împlini 18 ani. 

Mai multe