A aruncat cu bani pe scena de la «Românii au talent»

1 martie 2014 18:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Iată şi un concurent care nu a venit să ia marele premiu de la "Românii au talent" (Pro Tv), ci să dea bani. Nelson Mondialu', un cunoscut interlop clujean, a atuncat cu circa 4.000 de euro pe scenă, dansând pe acordurile muzicii lăutăreşti. "Cu părere de rău", juraţii l-au trimis acasă.

Vineri seara, pe scena "Românii au talent" a urcat un personaj cunoscut mai ales în lumea interlopă. Şi, chiar dacă nu a avut niciun talent în mod deosebit, a reuşit să facă show. Mai întâi, pe scenă, a apărut "tronul", apoi a venit "regele", împodobit la mâini cu două ghiuluri masive din aur, brăţară, ceas şi un sceptru. Nu au lipsit din dotare bancnotele de euro şi lăutarii. "Dacă nu impresionez juriul, o să impresionez publicul", a promis Mondialu', care a păşit pe scenă în aplauzele publicului.

Nelson Mondialu’ a împrăştiat pe jos zeci de bancnote a câte 50 de euro. Potrivit estimărilor Click!, aici sunt peste 4.000 €

A promis că are şi el un talent. "Ediţia trecută a câştigat dresorul de câini. Eu am un talent mai mare ca el, eu am dresat oameni. Metoda? Nelson-şpagă, pe duşmani ca să-i atragă. A doua ediţie a fost câştigată de Gog. Pot să mă compar şi cu el. El a făcut lucruri să dispară. Şi eu am făcut lucruri să dispară, mă-nţelegeţi. El e mentalist, eu sunt frementalist. Adică frec menta şi banii-mi vin", şi-a început momentul Nel­­son.

A dansat aruncând cu bani

Apoi a arătat că are talent şi la dans. Lăutarii au început să cânte, iar Mondialu' a făcut ce ştie mai bine -să arunce cu banii. "El n-a venit să ia 120.000 de euro, a venit să aducă nişte euro", a comentat Andi. Deşi a avertizat de la început că "pe strada lui, accesul claxoanelor e interzis", a primit rapid "X"-uri din partea juriului şi aşa, mai cu jumătate de gură şi "părere de rău", a fost trimis acasă.

La sfârşit, a adunat “cash-ul” şi l-a luat acasă

Smiley şi Bartoş s-au grăbit să facă curăţenie în urma lui şi au adunat cu mopul banii împrăştiaţi pe scenă. Nu vă grăbiţi să-i invidiaţi că "euroii" n-au rămas la ei. Mondialu' şi-a pus fiul să-i aducă înapoi. "Adu' mă cashu... îi spargem în seara asta", a concluzionat el şi a plecat fericit.

Un concurent de la «Românii au talent» s-a lăudat cu performanţele sale sexuale: «Soţia mea are orgasm electric!»

FOTO Cu un câine şi un set de farfurii a făcut senzaţie! Un tânăr şi-a dat sufletul pe scena de la «Românii au talent»

Andra, acuzată că şi-a făcut carieră în muzică în schimbul unor favoruri sexuale! Cine o critică pe soţia lui Măruţă

Mai multe