Prima declaraţie a Danei Rogoz după ce a devenit mămică

3 martie 2014 15:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Dana Rogoz a vorbit în cadrul unui interviu difuzat luni, despre primele momente din viaţa ei de mămică. Abramburica a mărturisit că momentul în care a auzit primul plânset al băieţelului ei, Luca Vlad, a ţâşnit în lacrimi.

Dana Rogoz a devenit sâmbătă, de 1 martie, mămică pentru prima dată. Vedeta PRO TV Internaţional a adus pe lume un băieţel, pe nume Luca Vlad. Actriţa a mărturisit că primele clipe din viaţa ei de mămică au însemnat o avalanşă de emoţii.

„Ce se întâmplă în primele secunde, momente, e ceva de nedescris. E un tsunami de emoţii. E superb. Durerile au fost absolut suportabile. Când am auzit primul plânset mi-au ţâşnit lacrimile. El chiar a venit ca un mărţişor. Şi-a dorit să fie lângă mine, şi eu mi-am dorit acelaşi lucru. Când e de mâncat, se face auzit. După ce vine la sân, ştie ce are de făcut şi se linişteşte", a declarat Dana Rogoz pentru „Poveştiri adevărate".

Vedeta a spus că a pregătit totul dinainte de naşterea micuţului şi că a început să primească o mulţime de cadouri pentru acesta încă din luna a cincea de sarcină.

„În ultima vreme, am pregătit totul, pentru ca totul să-mi fie mai uşor. Am început să primesc cadouri pentru el încă din luna a cincea de sarcină", a încheiat aceasta.

Mai multe