EXCLUSIV Mama lui Kitty se operează azi la umăr

3 martie 2014 20:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Octavian Cepraga (68 ani), angajat cu vechime în TVR,  a povestit pentru Click! prin ce momente de groază a trecut sâmbătă, în faţa televizorului, atunci când soţia sa, regizorul muzical Alexandra Cepraga (62 ani), a căzut de pe scenă, la Eurovision.

Sâmbătă seara, Octavian Cepraga - sau Teo, cum îi spun colegii şi apropiaţii - a vizionat liniştit finala naţională Eurovision din faţa micului ecran. Ceea ce ar fi trebuit să fie o seară liniştită s-a încheiat dramatic pentru soţia sa, iar bărbatul a stat, neputincios, cu inima în gât până când a primit veşti de la Braşov.

" Vă daţi seama ce a fost în sufletul meu când soţia mea a căzut pe scenă! Stăteam aici, acasă, în faţa televizorului când a fost anunţată de prezentatoare şi am observat că, dintr-odată, dispare din cadru. Apoi nu am ştiut nimic de ea timp de 15 minute. Am văzut rumoare în sală, că oamenii îşi ţineau mâna la gură. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva. În acel moment, m-am gândit la toate cele rele", a povestit, în exclusivitate pentru Click!, tatăl lui Kitty Cepraga despre accidentul de la Braşov, în care a fost implicată soţia sa, Alexandra Cepraga. Bărbatul a încercat imediat să afle ce s-a întâmplat şi a început să sune diverse persoane din TVR, pe care le cunoştea şi care se aflau la faţa locului. Aceştia i-au povestit cum a căzut soţia sa şi s-a mai liniştit doar când a înţeles că aceasta a scăpat cu viaţă.

Kitty şi Teo Cepraga

"Putea să-şi piardă viaţa! Soţia mea îşi iubeşte foarte mult meseria, a lucrat ani de zile în televiziune. Din modestie, când a urcat pe scenă, a luat-o prin partea stângă, ca să nu deranjeze şi să nu-i taie faţa prezentatoarei. Aşa s-a întâmplat accidentul. Scena a fost realizată în aşa fel încât să arate bine la televizor, nu să asigure şi securitatea celui care urcă acolo", ne-a mărturisit Teo Cepraga. În urma accidentului, Alexandra Cepraga s-a ales cu contuzii la picioare şi cu fractură la umăr şi va fi operată astăzi de medicii de la Spitalul Elias din Capitală. Informaţia a fost confirmată şi de Teo Cepraga.

"Da, o operează mâine (astăzi - n.r.) la umăr", a afirmat tatăl lui Kitty.  Teo Cepraga a lucrat ani de zile în departamentul de ştiri de la TVR şi este omul de la care Mircea Radu a învăţat meserie.

Click! v-a prezentat pe larg, în ziarul de ieri, teribilul accident de la Eurovision. Jurata Alexandra Cepraga a căzut de pe scenă cu puţin timp înainte ca Paula Seling şi Ovi să fie anunţaţi drept câştigători ai finalei naţionale. Accidentul de sâmbătă, de la Braşov, le-a dat mari emoţii organizatorilor. Mama actriţei Kitty Cepraga s-a lovit atât de tare, încât a fost necesară intervenţia celor de la SMURD. Și-a înghițit limba de durere și a avut noroc cu doi colegi care au fost pe fază, Cristina Lazăr și Răzvan Niculae, care i-a băgat mâna în gură ca să nu se asfixieze.

Octavian Cepraga ne-a spus că, imediat cum a aflat că soţia lui e în stare stabilă, a sunat-o şi pe fiica lor, Cristina, alias Kitty, stabilită de ani buni în Italia.

"Sigur că am anunțat-o. Cum să nu-i spunem? Săraca fată, ce să spună... dacă așa a fost să fie...", ne-a mai povestit Teo Cepraga. Kitty s-a îndepărtat din ce în ce mai mult de România, ultimul ei proiect aici fiind participarea la "Dansez pentru tine" (PRO TV), în 2010. Fosta VJ-iţă MTV a prins roluri în multe filme şi seriale tv în Italia, cele mai recente fiind: "The Secret of Botticelli" / (2014), "5 (Cinque)" / (2011), "Gianni e le donne / Gianni şi femeile (2011)", "Gun of the Black Sun" (2011) - "L'Ultimafoglia / (2011)", "Ces amours-là / Iubiri din trecut". În România, ultimul ei rol a fost în serialul "Moştenirea" (2010), de la PRO TV. Cristina s-a măritat în mai 2011 cu afaceristul italian James Goodwin.

EXCLUSIV Mama lui Kitty Cepraga şi-a înghiţit limba de durere!

FOTO De ce nu au mai fost citite notele juriului la Eurovision: un membru al juriului a căzut şi s-a rănit grav

VIDEO Paula Seling şi Ovi reprezintă România la Eurovision 2014. Repetă performanţa din 2010?

Asta nu s-a observat la televizor: un concurent a venit pe scenă în picioarele goale să facă show

Mai multe