Iolanda Nicolaescu, în pragul disperării! Îşi rupe de la gură pentru averea lui Sergiu

4 martie 2014 6:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Iolanda Nicolaescu, sora regretatului regizor Sergiu Nicolaescu, este dispusă să meargă până-n pânzele albe pentru a demonstra că testamentul lăsat de fratele ei ar fi fals, pentru că nu i-a lăsat ei nimic.

Astfel, femeia a dat-o în judecată pe văduva regizorului, Dana, pentru a primi ea averea lui Nicolaescu.

Numai că toate costurile unui proces sunt mult prea mari pentru a şi le permite, în condiţiile în care are opensie de doar 600 de lei iar numai taxa de timpbru costă 25.000 de lei.

Din această cauză, Iolanda Nicolaescu le-a cerut judecătorilor să-i micşoreze taxa. Astfel, a obţinut o reducere substanţială iar taxa a ajuns la valoarea de 3000 de lei.

Cu toate că are o pensie de 600 de lei şi niciun venit în plus, Iolanda Nicolaescu a recunoscut că a reuşit, cu ajutorul prietenilor, să achite taxa de timbru.

«Am terminat. Am plătit taxa, iar acum aştept procesul. Nu vreau să mai spun nimic până nu se rezolvă cu procesul. Am achitat taxa şi nu îmi mai trebuie nimic. M-au ajutat şi prietenii», a spus ea pentru www.ziarulring.ro.

«Eu am văzut testamentul, nu seamănă deloc cu semnătura lui. Nu cred că nu a pomenit nimic de mine... Eu nu exist?», a afirmat sora regizorului.

Mai multe