Ozana Barabancea şi Iuliana Marciuc, material didactic pentru un curs de stil şi dezvoltare personală

4 martie 2014 15:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Ozana Barabancea şi Iuliana Marciuc vor fi model pentru o seară. Cele două vedete au acceptat invitaţia de a participa la o întâlnire despre lecţii de viaţă şi de stil.

Cunoscute pentru stilul lor, dar şi pentru cariera pe care au realizat-o, fiecare în domeniul ei, Ozana Barabancea şi Iuliana Marciuc sunt invitatele de onoare ale unui seminar pentru femei susţinut de Cerasela Rogen. Prima sesiune a seminarului va avea loc miercuri, 5 martie la Hotel Marshal Garden din Capitală la ora 11.00, iar cea de a doua sesiune are loc de la ora 19.00 în aceeaşi locaţie. În prima parte a seminarului, Cerasela şi invitatele ei te vor învăţa cum să îţi formezi un stil, iar în cea de a doua parte, vor avea loc cursuri de dezvoltare personală, pentru a afla cine eşti şi ce poţi face cu viaţa ta să fi mai fericit! Seminarul  "Stil şi atitudine" este gratuit, iar doritoarele se pot înscrie pe http://ceraselarogen.ro/evenimente/.

"Dă-ţi voie să simţi că poţi mai mult, că meriţi să scoţi în sfârşit acea frumuseţe la suprafaţă, indiferent de aspectul fizic, de vârsta pe care o ai, să ai dreptul să fii frumos exact aşa cum eşti acum şi aici. Toţi avem ceva special în noi, dar nu ştim INCA să-l punem în valoare", spune Cerasela Rogen, care studiază de 6 ani terapiile alternative: terapeut thetahealing, Pshych-K technik, Introduction to Coach training-Noble Manhattan , Terapie cu Îngeri.

Mai multe