Mădălina Ghenea a rămas fără iubit? Michael Fassbender a dat-o uitării pentru o colegă de platou

6 martie 2014 7:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea pare a avea ghinion în iubire. Deşi e curtată de cei mai doriţi bărbaţi de la Hollywood, frumoasa olteancă se trezeşte cu inima frântă. La nici scurt timp după ce s-a aflat că ea şi Michael Fassbender au o relaţie, actorul irlandez a dat-o uitării în favoarea Lupitei Nyong'o, alături de care a jucat în filmul "12 ani de sclavie".

Conform ziarului The Sun, cei doi s-au înţeles bine încă din perioada în care filmau pelicula de Oscar, aşa cum a povestit chiar Lupita. Mai mult, surse apropiate celor doi actori au declarat că Michael şi Lupita au avut chiar o relaţie la Festivalul de Film de la Toronto de anul trecut, care a avut loc în septembrie.

Între timp, Michael a cunoscut-o pe Mădălina, dar a decis să pună punct relaţiei cu ea pentru că este îndrăgostit peste cap de frumoasa actriţă din Kenya.

"E hotărât să îi demonstreze că are planuri serioase. Lupita e cea mai dorită femei din lume acum, aşa că va fi greu pentru ei, dar au o chimie fantastică", a povestit o sursă pentru The Sun.

Mai multe