Ce spune Marian Mexicanu despre faptul că ar fi bătut-o pe Cornelia Catanga

6 martie 2014 21:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Marian Mexiacanu a intervenit telefonic în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos" şi a confirmat faptul că a avut o dispută cu artista Cornelia catanga, însă a infirmat faptul că ar fi bătut-o.

Marian Mexicanu a spus în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos" că a avut o dispută cu doamna Cornelia Catanga. Muzicianul a negat însă faptul că i-ar fi agresat pe Aurel Pădureanu şi Cornelia Catanga.

„Este vorba despre o altă apariţie de televiziune. Să vedem ce spun medicii. A fost o mică dispută între noi ca şi muzicanţi. Doamna Cornelia Cataga nu trebuia să facă atât tam-tam. Am avut o mică altercaţie, dar nimic mai mult. Sunt străin de ceea ce spuneţi dumneavoastră. Am început o discuţie de la faptul că eu am vrut să luăm un La major şi ea nu a vrut. De aici am avut o mică discuţie. Mâine ne vom întâlni, vom vorbi şi totul se va rezolva. Sunt nevinovat", a declarat Marian Mexicanu.

Incidentul a avut loc, joi seara, în incinta restaurantului bucureştean Şarpele Roz. Se pare că la nefericitul eveniment au luat parte şi clienţii prezenţi în locaţie la acel moment.

Mai multe