Bianca susţine că n-are nimic cu Mutu, dar uite ce spune despre el!

6 martie 2014 22:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu recunoaște că Adrian Mutu arată bine, dar pretinde că n-a avut vreo intenție de a fi cu acesta, dar și că nu ar mai face față vreunui scandal.

Deși presa a comentat mult apariția lui Mutu în același restaurant în care și-a serbat ziua de naștere, Bianca susține că nu se dă la bărbați însurați. Mai mult, aceasta susține că a fost doar o coincidență prezența fotbalistului acolo. Și pentru că Mutu declarase că nu vrea să fie asociat cu Bianca, aceasta a comentat cu ironie spusele fotbalistului.

"A fost absolut o coincidență. Nu îmi doresc nicio asociere cu Adrian Mutu pentru că știu că este un bărbat căsătorit și nu aș mai face față acum niciunui scandal", spune Bianca, care a redevenit blondă.

"Este un bărbat arătos, aș fi ipocrită să spun că nu este un tip care arată bine, are o carieră în spate, e un bărbat frumos. Îl apreciez ca și fotbalist, ca și carieră, ca și bărbat arată bine. Mă deranjează că trebuie să dau explicații inutile, în momentul de față nu s-a întâmplat absolut nimic", susține Bianca.

Aceasta pretinde că nici nu l-a văzut pe Mutu la ziua ei. "Nici măcar nu l-am văzut, am fost informată ulterior. Eu nu am apucat să îmi intersectez privirile cu acest om", a mai spus blonda la Kanal D.

Mai multe