Iulia Albu, enervată de Laura Cosoi şi Iulia Vântur: «Arată ca o tanti care lucrează ca secretară»

6 martie 2014 23:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Iulia Albu le-a făcut praf pe Laura Cosoi și Iulia Vântur. Vedeta care analizează ținutele în fiecare săptămână la Kanal D, a criticat ținutele purtate de cele două tinere la ultimul eveniment monden.

"Pare cocoțată pe platformele alea, iar rochia nu se potriveste cu forma corpului ei. Și nu spun ca e grasă", susține Iulia Albu despre Laura Cosoi și rochia purtată de aceasta la lansarea cărții ei. La fel de critic a fost și cu Iulia Vântur.

"Iulia Vântur arată ca o tanti care lucrează ca secretară. Dacă își dorea ceva masculin, trebuia să își facă ceva la păr. E păcat fiindcă are un corp frumos, dar mereu se îmbracă urât. Iulia primeste nota 1,8. Cel mai tare m-a deranjat gentuța la subraț", a comentat Iulia Albu.

Nu au scăpat de comentariile Iuliei Albu nici Cabral sau soția lui, Andreea, care nu au primit note mari de la aceasta pentru felul în care s-au îmbrăcat. Note m,ici au primit și Radu Vâlcan, Anca Țurcașiu și Natalia Barbu. Singura care a primit o notă mare a fost Andreea Esca, însă cu soțul vedetei nu a mai fost atât de generoasă.

"Andreea Esca este în linia ei clasică. Este extrem de bine îmbrăcată. Nu mă deranjează coafura fiindcă ăsta e stilul ei. Felicitări. Este perfect. Primește nota 9. Soțul Andreei are haina foarte lungă la mânecă, nepermis de lungă. O să primească nota 6,5", a punctat Iulia Albu.

Mai multe