FOTO EXCLUSIV Albert, copia fidelă a lui Adrian Iovan! Ce bine seamă băiatul cu regretatul pilot

7 martie 2014 12:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Adrian Iovan şi-a iubit enorm fiul. Micuţul Albert, de opt ani, a fost totul pentru el. În compania fiului său, fostul pilot radia de fericire şi entuziasm.Ba chiar făcea orice pentru a fi în compania lui, chiar dacă divorţase de mama lui Albert, Romaniţa.

Avea şi de ce să îşi iubească copilul ca pe ochii din cap. Nu numai că Albert e un băiat cuminte, dar e şi copia fidelă a regretatului pilot. Pe măsură ce creşte, micuţul seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl său.

Albert a fost surprins recent când pleca de la şcoală, alături de Romaniţa, care nu a renunţat nici acum la doliu. Deşi nu îşi mai are tatăl mult iubit lângă el, micuţul e înconjurat de iubire şi nu a uitat cum să râdă alături de copii de seama lui.

VIDEO EXCLUSIV Romaniţa Iovan: «Albert a vrut să-şi sune tatăl după accident»

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa în data de 20 ianuarie, după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit în Munţii Apuseni. Alţi cinci ocupanţi ai aparatului de zbor, printre care patru medici, au supravieţuit. Avionul efectua un zbor către Oradea, pentru a se face o prelevare de organe.

Romaniţa Iovan face parastas de 40 de zile pentru Adrian Iovan în Munţii Apuseni

Adrian Iovan

Mai multe