EXCLUSIV Marian Mexicanu: «Şi eu, şi Catanga am ajuns la Urgenţă»

7 martie 2014 20:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Scandal de proporţii, joi noaptea, între Cornelia Catanga şi Marian Mexicanu. Cei doi artişti s-au înjurat ca la uşa cortului, în urma unui incident care a pornit de la bani. Interpreta de muzică lăutărească susţine că Marian i-a dat cu scaunul în cap, iar acesta se plânge că are fractură la deget şi că nu mai poate cânta la acordeon timp de o lună.

Cornelia Catanga (55 de ani) şi Marian Mexicanu (41 de ani) s-au certat teribil joi seară, la restaurantul Şarpele Roz din Bucureşti, acolo unde cei doi cântă seară de seară. Neînţelegerile, care au plecat de la bacşiş, au dus la o bătaie în toată regula, conform protagoniştilor.

Interpreta s-a plâns că Mexicanu i-a dat cu un scaun în cap şi că a fost la un pas să-i rupă mâinile fiului ei, Alexandru (20 de ani). Catanga mai spune că şi soţul ei, Aurel Pădureanu (62 de ani), a fost agresat în momentul în care a încercat să o apere.

Cu toate că la câteva minute după altercaţie s-a dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în toiul nopţii, Catanga a recunoscut că nu a păţit nimic grav şi a decis să nu depună plângere la Poliţie.

"Îl iert pe Marian! Nu am nimic, decât nişte vânătăi. Medicii mi-au cerut să rămân internată, însă am refuzat", a declarat Catanga. Deşi nu a vrut să-l bage în bucluc cu legea, solista s-a năpustit ca un taifun la adresa lui Mexicanu, aruncând cu tot felul de acuzaţii, care de care mai şocante.

"L-am prins pe Marian în pat cu soacră-sa, iar nevastă-sa şi fiul lor consumă droguri", ne-a spus aceasta.

Aurel Pădureanu susţine declaraţiile soţiei sale şi pretinde că ea a fost bătută cu bestialitate de Marian Mexicanu. "Îl voi da în judecată. Chiar aşa, să dai într-o femeie şi să o tăvăleşti pe jos?! Şi în mine a dat cu pumnul, iar băieţelului nostru, Alexandru, a vrut să-i rupă mâinile", ne-a declarat, nervos, şi Aurel Pădureanu. Contactat de Click!, Marian Mexicanu a recunoscut conflictul cu Cornelia Catanga şi cu Aurel Pădureanu, dar a spus că aceasta a jucat teatru.

"Dacă era lovită cu scaunul nu se mai ridica! Aseară (joi - n.r.) eram amândoi la Urgenţă la Floreasca. Eram de faţă când medicul i-a spus că nu are nimic. De asta a şi spus că mă iartă, pentru că nu are nimic. E adevărat că a căzut pe jos, dar se ştie că are probleme cu vederea. Dar eu am fractură la o mână şi nu mai pot cânta. Eu nu vreau ceartă, dar a făcut mai multe acuzaţii urâte la adresa mea şi a familiei mele şi dacă nu termină cu acestea şi nu îşi retrage cuvintele până luni, atunci mă adresez justiţiei. A spus că am dat ba cu paharul, ba cu geanta, m-a făcut cămătar, că i-am dat bani cu împrumut. Zice că m-a prins în flagrant cu soacra mea, Mioara Lincan. Aţi văzut cum a numit-o? Burlan! Eu cred că vrea doar să-şi facă reclamă", ne-a declarat Marian Mexicanu.

Joi noaptea, medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca i-au făcut Corneliei Catanga câteva investigaţii, însă de acolo artista a plecat pe picioarele ei şi a recunoscut că nu a rămas decât cu nişte vânătăi în urma scandalului cu Marian Mexicanu. Catanga şi soţul ei, Aurel Pădureanu, au ajuns şi la Secţia 1 de Poliţie, dar s-au răzgândit şi n-au mai depus plângere.

«Pădureanu a dat în mine cu o sticlă»

Acordeonistul Marian Mexicanu ne-a mai spus că soțul Corneliei Catanga l-a agresat. "Am mâna fracturată. El ( Aurel Pădureanu - n.r.) m-a lovit cu o sticlă și dacă nu mă feream era mai rău. Or fi băut un şpriţ şi nu-şi dădeau seama ce fac. Așa i-au făcut și lui Nicu Gigantu, pe care l-au gonit de la Șarpele Roz. Domnul Pădureanu a sărit la el să-i dea cu sticla în cap! Repet, dacă nu se oprește, 35 de muzicanți vor ieși să facă turul televiziunilor. Scandalul a pornit de la bani. Ea vrea mereu să-și oprească 40 la sută din câștig, iar noi, de regulă, împărţim totul în mod egal", conchide Mexicanu.

FOTO Ce vânătăi au Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu! Ce urme a lăsat bătaia de la Şarpele Roz

Mai multe