Vrea 1,5 milioane $ că a primit un singur şerveţel la masă

9 martie 2014 19:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Ce-i trebuie porcului? Tichie cu mărgăritar! Webster Lucas cere daune de 1,5 milioane de dolari de la un fast-food McDonald’s, pentru că a primit doar un şerveţel la comandă.

O masă liniştită în oraş s-a transformat în cel mai negru coşmar pentru Webster Lucas din Pacoima, California (SUA). Afro-americanul de 59 de ani nici nu mai poate munci, din cauza stresului provocat de un chelner de la un restaurant McDonald's din oraş.

Chelnerul care i-a adus meniul zilei l-a jignit şi l-a tratat foarte urât

Bărbatul aştepta nerăbdător o porţie de aripioare cu cartofi prăjiţi. Nu şi-a putut crede ochilor când a văzut la comandă doar un singur şerveţel.

Foc şi pară, Webster Lucas s-a dus fulger la managerul localului şi i-a cerut mai multe şerveţele. „Mi-a trântit în faţă că oamenii ca mine nu merită nimic. Trebuia să mă duc să mănânc la Jack-in-the-Box (lanţ de fast-food-uri, n.r.), pentru că m-am dus ca să mănânc", a povestit el.

Lucas n-are de gând să lase lucrurile aşa şi a dat în judecată localul. El vrea 1,5 milioane de dolari (circa 4,9 milioane de lei) despăgubiri pentru că l-au stresat emoţional şi a fost tratat foarte urât.

Stella Liebeck din New Mexico (SUA), a dat McDonald's în judecată şi a câştigat în 2012, pentru un incident care a avut în anul 1992. Totul a pornit de la cafeaua care i-a fost răsturnată în poală femeii, pe atunci de 79 de ani. Bătrâna a suferit arsuri de gradul III şi a slăbit 9 kilograme.

Mai multe