FOTO O vedetă autohtonă s-a dezbrăcat pe plajă, în văzul copiilor: «Bieţii, cred că i-am marcat pe viaţă»

10 martie 2014 7:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Alexandra Harra a realizat recent o şedinţă foto extrem de sexy, pe o plajă din Malibu. Pentru a se schimba în costumele minuscule de baie, blonda a fost nevoită să renunţe la inhibiţii şi să se dezbrace de faţă cu toată lumea.

Cum echipa cu care a coloborat a uitat să improvizeze o cabină unde fiica lui Carmen Harra să se schimbe de costume, blonda a fost nevoită să renunţe la haine în faţa tuturor celor aflaţi pe plajă. Alexandra recunoaşte că nu s-a simţit chiar în largul ei, pentru că erau şi copii acolo, dar nu a avut ce face.

"Erau şi alţi oameni pe plajă şi n-am avut unde în altă parte să mă schimb, deci a trebuit să las ruşinea şi să mă dezbrac şi să mă îmbrac în faţa lor. Am încercat să mă retrag într-o margine, dar tot cred că m-au văzut. Nimeni din echipă nu s-a gândit cum mă voi schimba pe o plajă plină de oameni. Şi erau şi copii acolo... Bieţii, cred că i-am marcat pe viaţă! Dar şedinţa foto a fost un succes şi asta contează până la urmă", a povestit blonda pentru ziarulring.ro.

Mai multe