Răspunsul lui Victor la întrebarea: «Crezi că Bianca te mai iubeşte?»

10 martie 2014 16:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Victor Slav a declarat în cadrul ediţiei de luni a emisiunii „La Măruţă" că deşi nu mai are încredere în Bianca Drăguşanu şi că astăzi a pus punct mariajului cu aceasta, el crede că fotomodelul încă îl iubeşte.

Victor Slav a vorbit în cadrul unui interviu acordat după divorţul de Bianca Drăguşanu că motivul real al divorţului a fost faptul că nu mai are încredere în aceasta. Extrem de trist, băiatul de la Meteo a spus că regretă că a încercat să-şi schimbe soţia şi că intenţia lui a fost înţeleasă greşit.

„Am încercat să schimb acest om şi încercarea mea a fost înţeleasă greşit. Nu cred că am avut pregătirea necesară. Am vrut să fiu, pe lângă soţ, prieten şi psiholog, dar nu mi-a ieşit. Bianca e un om dificil, dar e un om bun", a declarat Victor.

Întrebat de Liliana Levinţa dacă el crede în sentimentele Biancăi, vedeta PRO TV a mărturisit că Bianca încă îl iubeşte.

„Da, cred că Bianca mă mai iubeşte. Bianca şi-a reluat numele de fată. De astăzi, Bianca este domnişoara Bianca Anca Calintir Drăguşanu", a spus prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV.

Mai multe