FOTO Fostul iubit al Andei Adam: «Anda îl iubeşte foarte mult pe Victor»

10 martie 2014 16:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Nick Rădoi, milionarul care susţine că a avut o relaţie amoroasă cu Anda Adam, a dat toate detaliile de pe parcursul timpului în care au fost împreună.

El a povestit cum s-au distrat în Los Angeles şi mai mult decât atât a declarat că este de părere că Anda încă îl iubeşte pe Victor Slav.

«Eu i-am dat un inel de peste 30.000 de dolari Andei Adam. Inelul a reprezentat ceva.

Dacă nu a reprezentat nimic pentru ea, înseamnă să eu am fost prost. O femeie care acceptă un inel, ce înseamnă. Dacă n vrea, poţi să îi dai un inel de un milion, că ţi-l dă înapoi. Oare îl mai are, ori l-a vândut?

Am auzit că s-a zis că l-a primit de la altcineva. Am lăsat lucrurile să meargă aşa cum a vrut ea. Asta e realitatea, nu trebuie să minţi.

Anda Adam mi-a spus că ar vrea o carieră în SUA. Am încercat foarte mult să o ajut să aibe succes în SUA.

Eu nu i-am făcut niciun rău, am fpcut doar bine. Ne-am contrazis în unele puncte şi evident că s-au ruinat lucrurile care au fost. Discuţiile mele cu ea, pe tema inelului, ne-au dus la despărţire», a declarat el.

Milionarul a povestit totodată şi cum a ajuns să se cunoască cu artista

«Anda mi-a trimis mie un mesaj pe Facebook şi mi-a spus că vine în L.A şi că vrea să ne vedem. Evident că dintr-o convorbire virtuală am ajuns la una reală. Ne-am întâlnit, au fost 10 zile pe care le-a petrecut în L.A.

Prima dată am fost doar prieteni şi ne-a, văzut de mai multe ori şi doar atât. Lucrurile au evoluat până la un nivel. Ea nu s-a mai întors în California după ce a plecat.

Ea nu era atunci cu Victor Slav iar el nu era încă însurat. A fost foarte mirată de faptul că a aflat că e cu cineva. Era foarte agitată şi surprinsă. Din ce am văzut eu,

Anda Adam îl iubeşte foarte mult pe Victor. Asta e realitatea, asta s-a petrecut, nu mă interesează ce spune restul lumii. E o femeie care ştie ce vrea. Eu ce avantaj să fi avut de la Anda? Eu cu Anda nu mai vorbesc.

Nu cred că am ceva sau o răutate sau o ură pentru ea. Nu există. Chiar am chemat-o de Anul Nou să petrecem împreună dar mi-a spus că nu poate, că trebuie să cânte în Turcia», a spus Nick Rădoi, la Acces Direct.

Mai multe