Cum a reacţionat Nicolae Guţă când a aflat că ar mai avea un băiat nelegitim

11 martie 2014 16:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Nicolae Guţă a fost luat prin surprindere de faptul că ar mai putea avea un fiu nelegitim cu un fost medic din Petroşani. Manelistul a spus că nu neagă că ar fi putut avea o relaţie cu mama lui Ghiţă Tătaru, însă a precizat că se îndoieşte de faptul că i-ar fi tată.

„Sunt mirat, năucit. Nu ştiu ce să zic. Nu neg faptul că s-ar putea să fi avut oareşce relaţii cu mama lui. Nu pot să neg că băieţaşul ăsta este un Guţă într-o variantă mai slabă. Mi se pare bizar că a venit tocmai după atâţia ani. Dacă mama lui a rămas însărcinată cu mine, ar fi trebuit să-mi spună. Nu neg faptul că am avut o relaţie cu mama lui. Aş fi ştiut dacă mama lui ar fi fost însărcinată şi nu l-aş fi abandonat. Nu am nici cea mai vagă idee că mama lui a rămas însărcinată cu mine şi mi-e greu să cred. E o poveste care m-a uimit. Aş accepta să facem testele necesare să vedem dacă este sau nu fiul meu", a declarat Guţă.

Nicolae Guţă a spus că este de acord să se supună unui test ADN, pentru a vedea dacă este adevărat sau nu că Ghiţă Tătaru este fiul lui.

Luna trecută, când Click! a prezentat în exclusivitate povestea tânărului Ghiţă Tătaru, Nicolae Guţă nici nu a vrut să audă de acesta. Acum, se pare că manelistul şi-a reconsiderat poziţia şi a acceptat o confruntare cu tânărul.

«Da, e tatăl meu!» Ce bărbat celebru este acuzat că ar avea un fiu nelegitim

EXCLUSIV / FOTO Un tânăr din Republica Moldova susţine că este fiul lui Nicolae Guţă, dar cântăreţul nici nu vrea să audă de el!

Mai multe