«Da, e tatăl meu!» Ce bărbat celebru este acuzat că ar avea un fiu nelegitim

11 martie 2014 15:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Ghiţă Tătaru, un tânăr de 25 de ani, susţine că este fiul nelegitim al manelistului Nicolae Guţă. Băiatul susţine că a aflat adevărul la vârsta de 19 ani de la mama sa care se afla pe patul de moarte.

Ghiţă Tătaru a declarat în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii „La Măruţă" că mama sa i-a dezvăluit înainte să moară că tatăl lui este manelistul Nicolae Guţă.

Tânărul de 25 de ani a mărturisit că femeia nu a vrut să-i dezvăluie numele tatălui său de frică să nu-l piardă.

Mama mi-a spus că atunci când o să cresc mare, o să-mi spună cine este tatăl meu. Ea a învăţat în Chişinău, după care a învăţat în Petroşani. După aceea, s-a întors în Moldova. Nu a vrut să-mi spună cine este tatăl meu, din cauză că-i era frică să nu mă piardă. Credea că o să plec la tata şi ea nu ar fi putut suporta asta. Mama mi-a spus că Nicolae Guţă este tatăl meu când se afla pe patul de moarte. Am început să-l caut pe la 23 de ani. Da, el este tatăl meu. Prima şi ultima dragoste a mamei a fost nicolae Guţă. Nu am venit pentru bani, ci să aflu cine e tata în viaţă", a dezvăluit Ghiţă Tătaru.

În urmă cu o lună, când Click! a prezentat în exclusivitate povestea tânărului Ghiţă Tătaru, Nicolae Guţă nici nu a vrut să audă de acesta. Acum, se pare că manelistul şi-a reconsiderat poziţia şi a acceptat o confruntare cu tânărul.

EXCLUSIV / FOTO Un tânăr din Republica Moldova susţine că este fiul lui Nicolae Guţă, dar cântăreţul nici nu vrea să audă de el!

Cum a reacţionat Nicolae Guţă când a aflat că ar mai avea un băiat nelegitim

Mai multe