«Viespea» lui Ogică se mărită! Casandra a primit inelul de logodnă

28 mai 2014 11:47   Actualitate
Ultima actualizare:

După o relaţie cu năbădăi, presărată cu numeroase despărţiri şi împăcări, fosta soţie a lui Stelian Ogică, Casandra, şi cântăreţul de muzică populară, Marius Baldovin, se pregătesc de nuntă. Blondina este în culmea fericirii pentru că iubitul ei i-a dat inelul de logodnă şi au stabilit data când vor deveni soţ şi soţie.    

Casandra (21 de ani) radiază de când iubitul ei Marius Baldovin (23 de ani) s-a întors la ea. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an şi se înţeleg perfect. În relaţia lor nu a curs, însă, dintodeauna lapte şi miere. Casandra a stat departe de cântăreţ câteva luni, fiind plecată la muncă în Austria, unde dansa la un club. Departe de casă, blondina a aflat că este însărcinată, dar pentru că era certată cu viitorul ei soţ, tânăra a renunţat la copil.

Speriată de decizia pe care susţine ea că a fost mai mult forţată să o ia, Casandra s-a întors de curând la părinţii ei în Sibiu, iar în urmă cu trei săptămâni a fost cerută de soţie. 

"Marius mi-a dat inelul de logodnă. Sunt foarte fericită că ne căsătorim. Am stabilit data nunţii şi localul unde va avea loc petrecerea. Mă mărit pe 24 august, la Sibiu.  Iubitul mea m-a asigurat că se va ocupa de tot, inclusiv de partea finaciară. Tatăl meu nu este de acord cu relaţia noastră. De când a aflat că am fost însărcinată cu Marius şi am făcut avort nu îl mai vrea în viaţa mea", ne-a spus focoasa blondă.

Fosta soţie a lui Stelian Ogică nici nu se gândeşte să-l invite pe «Spaima Loteriei» la nunta ei. Deşi au fost căsătoriţi trei ani, Casandra nu l-a iertat nici acum pe bărbatul care i-a fost soţ. "Mi-a făcut numai rău acest bărbat. Nu vreau să mai aud de el. Eu şi Marius vrem să plecăm departe după nuntă ca să putem trăi liniştiţi", a adăugat Casandra.   

Mai multe