Adi Minune l-a văzut pe «Italianul» plin de sânge

18 noiembrie 2010 17:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Procurorii bucureşteni au finalizat o parte din cercetările privind înjunghirea unui bărbat într-un club din Capitală şi au trimis deja în judecată patru persoane.

Fiul lui Nuţu Cămătaru şi maneliştii Adi Minune şi Florin Salam vor continua să fie anchetaţi într-un dosar separat, pentru mărturie mincinoasă respectiv favorizarea infractorului.

Minune le-a declarat procurorilor că a văzut în holul restaurantului pe Marian Naca, zis "Italianul", care ţinea mâna pe burtă şi ţipa "M-au tăiat!", în timp ce ieşea în fugă. El a mai a povestit că la acel moment s-a creat o busculadă, deoarece toate celelalte persoane au încercat să iasă în fugă din local, în timp ce el şi Frorin Salam au rămas la masă.

Atunci, Simionescu a spus că a văzut că tinerele care urcaseră la etaj au început şi ele să coboare.Adi Minune a mai declarat că după ce Monica Constantinescu a plecat a sunat-o să o întrebe ce s-a întâmplat şi că aceasta i-a spus că în timp ce se spăla pe mâini în toaleta restaurantului a observat că Ion Nuţu Balint şi alţi doi bărbaţi se îmbrânceau cu "Italianul" în hol.

“Italianul” a fost operat imediat după ce a fost înjunghiat

Mai multe