Mariana Moculescu, băgată în spital de fostul iubit

24 ianuarie 2012 18:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Moculeasca a cedat nervos! I-a pus capac chiar fostul ei iubit, Cristi Marin, care, de la Crăciun încoace, o terorizează în fel şi chip. Luni seară, Mariana s-a simţit brusc foarte rău şi a chemat Salvarea să o pună pe picioare.

De o lună încoace, Mariana Moculescu nu mai are linişte! Fostul ei iubit, Cristi Marin, încearcă din răsputeri să o recucerească, însă metodele lui o scot din minţi la propriu pe Moculeasca.

Aceasta se simte agresată de Cristi, care ba vine şi îi fură din casă, ba îi mai trage câte o scaltoacă, din prea multă dragoste probabil, ba o ameninţă că se omoară cu ea în maşină.

Luni seară, Mariana nu mai ezistat insistenţelor bărbatului care o terorizează cu sms-uri pornografice şi a cedat psihic.

A cuprins-o o stare de moleşeală şi, simţindu-se foarte rău, abia a apucat să cheme Salvarea.

Medicii au venit şi i-au acordat primul ajutor, administrându-i calmante foarte puternice prin intermediul perfuziilor.

„Mi s-a făcut rău pe fond de stres. Cristi m-a adus în colaps fizic şi psihic, aşa că am chemat Salvarea, doctorii administrându-mi vitamine, calciu şi Ferovit", ne-a povestit Mariana, cărora doctorii i-au recomandat o vacanţă.

Declaraţie de dragoste pe maşină

Cristi Marin a vrut să-i facă o declaraţie de dragoste originală fostei iubite chiar în timpul protestelor din Piaţa Universităţii.

Într-una din seri, şi-a scris pe maşină sloganul "Jos Băsescu! Sus Moculeasca!". „Eu mi-am vopsit maşina. Nu-l vreau pe Băse preşedinte, o vreau pe Moculeasca!"

Mai multe