Adriana Bahmuţeanu: «Bianca Rus minte cu neruşinare. Ea a stricat căsnicia unui coleg»

13 septembrie 2012 20:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Un nou episod din filmul Bianca Rus şi Gheorg. Scandalul sexual a luat amploare.

Cântăreaţa de muzică populară îl acuză pe celebrul bucătar de hărţuire şi comportament indecent. Ea a venit la emisiunea Un show păcătos cu mai multe dovezi. Se pare că a existat un martor la scena hărţuirii sexuale de la Bran, care este dispus să dea declaraţii.

Martorul cheie, care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea, a confirmat povestea Biancăi Rus.

"Eram pe coridor şi am auzit ţipete şi urlete. Gheorg o brusca, o ţinea de mâni pe pat. Bianca plângea şi striga după ajutor. Gheorg m-a văzut şi a ieşit repede din cameră, nu înainte să-i spună Biancăi ceva la ureche. Toţi colegii ştiu că Gheorg îi făcea tot felul de avansuri libidinoase. Nu am spus nimic pentru că era viaţa ei privată", a declarat martorul.

Sătulă de acest scandal, Adriana Bahmuţeanu, şefa celor doi din perioada respectivă, a intrat în legătură telefonică pentru a-şi spune opinia.

"Nu înţeleg cum poate Bianca să mintă cu neruşinare în legătură cu Gheorg. Ea este de vină. Eu i-am făcut contractul la Etno tv. Bianca a stricat căsnicia unui coleg. Ea s-a încurcat cu un om însurat, cu Bebe. Soţia lui venea şi făcea scandal. Erau nenumărate certuri după emisiune. Sunt prietenă cu Gheorg de 15 ani. El nu a făcut aşa ceva. Nu sunt subiectivă. Gheorg are un contract prin care nu poate da declaraţii în presă. El poate s-o dea în judecată pentru că îi distruge căsnicia gratuit. Chiar s-a cuplat cu sunetistul Bebe. Ea nu-şi făcea meseria cum trebuie din cauza problemelor ei sentimentale. Bianca vrea să-şi facă publicitate. Spune numai aberaţii pentru o secundă de celebritate", a spus Bahmu.

"Nu am fost cuplată cu sunetistul Bebe. El este impresarul meu. Nu am fost luată în seamă de Adriana Bahmuţeanu când îi povesteam despre Gheorg. Ea încerca să-l tempereze puţin pe Gheorg. Îi spunea să fie mai finuţ. Doar atât", a adăugat Bianca Rus.

Mai multe