Vezi cine e blonda cu care Vincenzo a înlocuit-o pe Antonia!

21 octombrie 2013 21:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Vincenzo Castellano a fost surprins petrecând ore bune noaptea în club, alături de o domnișoară blondă, nimeni alta decât Rodica Miron.

Vincenzo Castellano, fostul partener de viață al Antoniei a fost surprins într-un club șușotind cu pasiune cu o blondă sexy. Bărbatul și Rodica Miron, căci despre ea vorbim, s-au întreținut toată noaptea într-un club din București.

Vincenzo şi Antonia

Imaginile surprinse de paparazzi au fost difuzate în această seară, într-o emisiune la Kanal D. Întrebată în privința unei relații cu Vincenzo, blonda spus doar că îi e drag fostul soț al artistei.

"Îmi e drag de Vincenzo, nu știu ce să zic. Cu Matteo nu am avut nicio relație. Viața mea amoroasă este foarte palpitantă. Am vorbit ieri cu Vincenzo, mi-a spus lucruri frumoase", a mărturisit blonda, pentru WOWbiz.

Paparazzi s-au aflat și pe urmele lui Alex Velea, noul bărbat din viața Antoniei, cât și pe urmele Anei, soția acestuia. Alex a fost surprins în timp ce ișea din blocul în care locuiește cu mulatra. Mai târziu a ieșit și aceasta, semn că încă mai locuiesc împreună.

Mai multe