FOTO EXCLUSIV El o face mămică pe Anna Lesko! Imagini cu bărbatul pe care îl iubeşte artista

9 ianuarie 2014 9:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Anna Lesko (35 de ani) se pregăteşte să fie mămică. Cântăreaţa este însărcinată în şapte luni şi va naşte la sfâşitul lunii martie un băieţel. Click! vă prezintă ]n exclusivitate imagini cu iubitul ei.

"Tatăl este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectati şi în România, şi în Basarabia", a declarat misterioasă Anna Lesko.

Este vorba de DJ Vinny, un muzician cu care artista are o relaţie de câţiva ani. S-au cunoscut în vara lui 2010, iar şi la început colaborau pe pla profesional. Încet-încet, legătura lor s-a consolidat şi a trecut dincolo de scenă.

Fotoreporterii Click! au surprins-o împreună cu el în câteva ocazii, când artista era deja însărcinată. Departe de ochii curioşilor, Anna şi DJ Vinny îşi trăiesc povestea de dragoste, ca o familie adevărată.

Din informaţiile noastre, locuiesc în casa vedetei, unde de altfel el a fost văzut de mai multe ori.

Toamna trecută, când sarcina nu era atât de vizibilă, cei doi au mers la cumpărături la un hipermarket din zona de nord a Capitalei. La ieşire, el a pus bagajele în maşină, în timp ce ea îl asista. Când au terminat, Anna l-a lăsat pe el la volan şi s-au îndreptat spre locuinţa cântăreţei.

Cine este DJ Vinny

A început să studieze vioara la vârsta de 4 ani, provenind dintr-o familie de muzicieni. Dj Vinny a mixat în nenumărate cluburi şi la tot felul de petreceri, impresionând prin stilul aparte şi libertatea de a mixa. Are un CV bogat care l-a ajutat atunci când a fost invitat în Spania pentru a mixa în doua cluburi din Madrid, respectiv Barcelona. Stilul său aparte cuprinde o arie largă de genuri muzicale, de la funky până la tech-house şi minimal.

Mai multe