Ce spune Ozana Barabancea despre înlocuirea ei din juriul «Te cunosc de undeva»

28 ianuarie 2014 8:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Odată cu cel de-al cincilea sezon, care va debuta în această primăvară la Antena 1, din juriul show-ului "Te Cunosc de undeva" nu vor mai face parte Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan, ci Pepe, Delia şi Maria Buză, potrivit unor surse Click!, deşi în presă s-a vehiculat şi faptul că Monica Anghel o va înlocui pe Ozana.

Fanii sopranei şi-au arătat dezamăgirea faţa de faptul că vedeta lor preferată nu va mai apărea în juriul emisiunii de la Antena 1.

"Nu-mi imaginez emisiunea «Te cunosc de undeva» fără dvs. Aveţi un farmec aparte şi nimeni nu poate să vă înlocuiască", a scris o admiratoare pe pagina de Facebook a Ozanei.

Soprana a avut o reacţie neaşteptată şi a vorbit foarte frumos de Mionica Anghel, cea care îi va lua locul

"Vă înţeleg şi vă aprob. Doar ca eu am alte proiecte si obligatii in derulare si, dupa cum a scris presa....daca o fi adevarat....prezenta dnei Monica Anghel este stralucitoare. E simpatica, energica, profesionista, buna muziciana, sunt sigura ca e o alegere buna. Va multumesc mult pentru apreciere si pentru cuvintele frumoase!:)Va imbratisez!", a scris Ozana drept răspuns.

Mai multe