Ştefan Stan încă mai merge la psiholog după despărţirea de Andreea Mantea

7 februarie 2014 7:27   Actualitate
Ultima actualizare:

A iubit cu patimă şi nu îi este nici acum uşor să uite amintirile care îl mai leagă de Andreea AMntea. Ştefan Stan a recunoscut că apelează la un psihoterapeut care îl ajută să rămână o persoană cu capul pe umeri. 

"Vocea României" a povestit că a avut momente de cumpănă în viaţă, iar separarea de cea care i-a pus inima pe jar şi a fost la un pas de a ajunge în faţa altarului cu ea i-a dat mari bătăi de cap. Ştefan Stan a mărturisit că a rămas o persoană verticală şi datorită spijinului pe care l-a primit de la specialişti.

"De aproape un an, de când m-am separat de Andreea, merg constant la doctor. La început, pentru a putea trece peste despărţirea de ea, dar şi pentru a-mi păstra minţile, deoarece statutul de persoană publică e greu de dus.

Nu mi-e ruşine să recunosc că apelez la un psihoterapeut, mi se pare normal să merg şi acum sunt foarte bine.

Încă mă mai duc la şedinţele de terapie. Ştiu că m-am trezit după concursul «Vocea României» că sunt foarte cunoscut şi am considerat că un psiholog mă poate ajuta să nu o iau razna şi să mă menţin pe linia de plutire.

Viaţa de persoană publică e cu dus şi întors, iar eu vreau să rămân tot Ştefan Stan, nu o vedetă'', a povestit Ştefan Stan la Antena Stars.

Mai multe