Loredana Groza și Mandinga au făcut show la ziua de naștere a soției lui Viorel Cataramă!

10 februarie 2014 21:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Viorel Cataramă și-a ajutat soția să-și organizeze ziua de naștere.

Adina Alberts Cataramă a sărbătorit împlinirea celor 45 de ani alături de un grup de apropiați, într-o locație de lux din buricul Capitalei. Medicul estetician s-a distrat alături de soțul ei și cei aproximativ 100 de invitați. La petrecere au făcut show Loredana Groza și Mandinga.

"Aceasta petrecere a fost discutată de mine și Adina în detaliu E foarte riscant să încerci să faci o surpriză care s-ar putea să nu fie pe placul ei, așa că, dacă vrei să iasă o seară perfectă e bine ca toate detaliile să fie discutate înainte", a mărturisit Viorel Catarama la Antena Stars.

La eveniment au luat parte și Cristian Brancu și Oana Turcu, care a imortalizat câteva dintre surprizele de la petrecere. "Suntem la ziua Adinei Cataramă! Îi prețuim pe Adina și Viorel! Prietenia noastră trece peste ani!!! Tocmai a cântat Loredana!!!", a scris Oana Turcu pe Facebook.

"Mandinga cântă Pușca și cureaua lată!! Cristi Boureanu, Viorel Cataramă și trupa cântă cu Marian Alecu și... soțul meu!!! Talent... La mulți ani, Adina Cataramă!!!", a mai scris Oana pe rețeaua de socializare.

Foto: Facebook Oana Turcu

Mai multe