Drama actorului Vladimir Găitan: «De 27 de ani mă lupt cu un fel de cancer al sângelui»

11 februarie 2014 15:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Actorul Vladimir Găitan este mâhnit din cauza condiţiilor grele cu care se confruntă actorii români. Găitan a mărturisit că pe lângă bolile crunte cu care se luptă de aproape 30 de ani, banii sunt o altă problem care-I umbresc bătrâneţea.

Vladimir Găitan a vorbit în cadrul emisiunii "Poveştiri adevărate" despre greutăţile cu care se confruntă. Actorul a mărturisit că pensia mică l-a determinat să se reîntoarcă pe scenă. Găitan s-a arătat dezamăgit de felul în care sunt trataţi actorii în România şi a vorbit despre greutăţile cu care se confruntă.

"Tot ce-mi doresc este să pot să îmbătrânesc frumos, să mă pot bucura de copii şi de nepoţi. Dar, asta este tot mai greu. Odată cu plecarea noastră assist la o tabloitizare a meseriei de actor. Regret că m-am întors în teatru. Am ieşit cu o pensie mizerabilă, de 1.300 de lei. Între timp mi-a fost mărită şi am înţeles că am ajuns la o pensie de 1.500. Mi-ar mai trebui o pensie ca să îmi pot acoperi cheltuielile pe medicamente", a declarat Vladimir Găitan într-un interviu acordat emisiunii "Poveştiri adevărate".

Actorul a dezvăluit că de peste 27 de ani suferă de o boală cumplită a sângelui şi că pentru a supravieţui are nevoie de medicamente îngrozitor de scumpe.

"Am o boală, un fel de cancer al sângelui, cu care mă lupt de 27 de ani. Medicamentele necesare sunt foarte scumpe. Mi-aş dori să plec în vacanţe, să mă bucur de pensie, dar nu am cum. Am ales să mai urc pe scenă pentru a mă putea întreţine financiar", a mai spus Găitan.

Mai multe