Ce cadou a primit fetiţa lui Connect-R de la naşii ei

14 februarie 2014 6:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Connect-R şi soţia sa, Misha, sunt în al nouălea cer de când a venit pe lume fetiţa lor, Maya. Se pare că micuţa a fost aşteptată cu nerăbdare de toată familia celor doi artişti. Înnebunită de dragul Mayei, sora Mishei şi viitoarea naşe a fetiţei i-a dăruit acesteia o pereche superbă de cercei.

Connect-R şi Misha au devenit în urmă cu trei săptămâni părinţii unui îngeraş de copil. Bucuria venirii pe lume a Mayei a cuprins întreaga familie a celor doi cântăreţi, care nu mai ştie cum s-o răsfeţe pe mica vedetă.

Maya este o răsfăţată atât de părinţii ei cât şi de mătuşa şi viitoarea sa naşă, care fericită că are o nepoţică aşa frumoasă i-a cumpărat prima ei pereche de cercei.

"Zilele trecute i-au pus cercei, e o frumuseţe de copil. I-au făcut găuri în urechi încă de când erau la maternitate, dar abia acum i-au pus. Prima ei pereche de cercei a primit-o de la Karina, sora Mishei. E cuminte rău de tot, atât de micuţă şi de drăguţă! Karina şi soţul ei o vor boteza la vară, Pepe şi Raluca sunt doar naşii lor de cununie. Data botezului nu a fost fixată încă", a declarat un apropiat al cuplului Connect-R - Misha, pentru ZiarulRing.ro.

Pepe, naşul de cununie al lui Connect-R şi al Mishei spune că faptul că a devenit tătic l-a făcut pe cântăreţ mult mai responsabil şi grijuliu.

"Eu aşa l-am cunoscut pe Connect-R, foarte grijuliu. A fost întotdeauna încântat de Misha, apoi şi mai entuziasmat de ideea că va avea un copil cu ea. Nu stăm non-stop împreună, mai mult ne vedem pe platoul de filmare, dar am fost la ei în vizită şi se vede că e fericit în adevăratul sens al cuvântului. Până la urmă, aşa e normal să fie un părinte. El a fost destul de credincios şi înainte, dar acum se vede mai mult", a spus Pepe pentru Ring.ro

Mai multe