EXCLUSIV Presupusa iubită a lui Florin Salam, curtată asiduu de un fotbalist cu lipici la femei!

14 februarie 2014 14:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Sătulă să se tot vehiculeze că are o relaţie amoroasă cu Florin Salam, Raluca Macovei s-a hotărât să dea cărţile pe faţă. Bruneta le-a mărturisit prietenelor că este fericită de Ziua Îndrăgostiţilor, chiar dacă este singură. Actriţa simte că are admiratori, iar unul dintre ei chiar i-a trezit interesul pentru că arată foarte bine.

Deşi în ultimele luni s-a afişat la braţul lui Florin Salam, Raluca Macovei susţine cu mâna pe inimă că între ei nu este nimic mai mult decât o frumoasă prietenie.

Obosită să tot se justifice, actriţa a postat pe contul ei de socializare un mesaj prin care face lumină în "relaţia' ei cu cântăreţul de manele.

"De Valentine's Day, am decis să rup orice speculaţii legate de o aşa zisă relaţie de a mea cu Florin Salam. Îmi place să am admiratori, aşa că mă mândresc cu ei la voi..vă pupppp pe toţi!!!!)))))))))))))) kiss u Mario Camora))", a scris bruneta pe Facebook.

Contactată de Click!, Raluca Macovei a povestit că mijlocaşul de la CFR Cluj este cel care a contactat-o telefonic, iar în ultima vreme cei doi au început să vorbească din ce în ce mai des, însă nu s-au întâlnit faţă în faţă.

"Nu ne-am văzut niciodată, doar am vorbit la telefon foarte mult. Totul a început acum o săptămână. Nu ştiu deocamdată cum vor evolua lucrurile între noi. El este liber, eu la fel...", ne-a spus Raluca Macovei.

Deşi are doar 27 de ani, Mario Camora a mai fost căsătorit, însă mariajul lui nu a durat prea mult. Tânărul este separat legal de fosta soţie şi cât se poate de disponibil pentru o nouă relaţie.

Citeşte şi:

FOTO Zice că nu e nimic între ei, însă imaginile o contrazic! Raluca Macovei, în braţele lui Florin Salam

Mai multe