EXCLUSIV Oana Roman îşi va plimba fetiţa în căruciorul frăţiorului ei

21 februarie 2014 17:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Zi binecuvântată vineri pentru Oana Roman, care a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a născut prin cezariană, la clinica Sanador din Capitală, întreaga familie aşteptând pe holurile maternităţii primul scâncet al Mariei Izabela. Din tablou a lipsi Petre Roman, plecat în China, cu treburi personale.

Zâmbitoare, încrezătoare şi aranjată la patru ace. Aşa a venit Oana Roman (37 de ani) ieri dimineaţă, la maternitatea de lux din centrul Capitalei, însoţită de soţul ei, Marius Elisei (26 de ani). Oana a intrat în sala de operaţie, iar soţul ei a rămas în spatele unei uşi, de unde a putut să filmeze naşterea.

Oana Roman a născut ieri o fetiţă de 2,300 kg, Maria Izabela

Micuţa Maria Izabela a venit pe lume la ora 11.50 şi a primit nota 10, având 2,300 kg şi 45 cm. „Fetiţa este superbă, este foarte micuţă, dar bine proporţionată, nu e slabă. Nu e deloc prematur să spun cu cine seamănă, e bucăţică ruptă din Marius. Oana a fost absolut topită când a văzut-o, a pupat-o întruna. Suntem cu toţii foarte fericiţi. Vor mai rămâne internate cel puţin până luni", a declarat pentru Click! Catinca Roman, sora proaspetei mămici.

Petrus, băieţelul lui Petre Roman, are acum patru ani

Marius (26 de ani) a fumat continuu până şi-a văzut fetiţa

Şi bunica Mioara Roman era ieri toată numai un zâmbet: „Vin de la spital, de două nopţi nu dorm. Fetiţa este un copil reuşit, pe care Oana şi l-a dorit foarte mult. A urlat ca zăpăcita când a venit pe lume şi deja ştie să zâmbească", ne-a spus Mioara.

"Fetiţa Oanei e bucăţică ruptă din tatăl ei" Catinca Roman, soră

Fosta soţie a lui Petre Roman l-a scuzat pe politician pentru absenţă, însă ne-a asigurat că i-a dus personal Oanei o grămadă de cadouri utile, înainte de a pleca din ţară.

Bunica Mioara Roman n-a dormit două nopţi, de emoţie

"Ştiu că Petre i-a dus Oanei multe lucruri, înainte să plece din ţară. Lucruri de suflet. Frumos din partea lui". Marius, proaspătul tătic, a confirmat că la loc de cinste, printre cadouri, se află chiar căruciorul fratelui mai mic al Oanei, Petrus (4 ani), băieţelul lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc.

Prima declaraţie a soţului Oanei, Marius, după ce vedeta a născut

FOTO Primele imagini cu fetiţa Oanei Roman: «E ca o păpuşă Barbie»

Prima declaraţie a Catincăi Roman după ce sora ei, Oana, a devenit mămică

Mai multe