FOTO Andreea Marin din ce în ce mai nervoasă! S-a luat la harţă cu un prieten

22 februarie 2014 17:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Se pare că "Zâna" este din ce în ce mai irascibilă şi nimic nu-I mai este pe plac. După ce în urmă cu câteva zile a fost surprinsă de reporterii Click! zbierând în telefon, de această dată vedeta a izbucnit pe Facebook, unde s-a certat cu un prieten virtual.

Se pare că Andreea Marin traversează o perioadă mai stresantă, iar nervii acesteia par intinşi la maxim. De curând, fosta prezentatoare TVR a fost surprinsă certându-se ore în şir la telefon. La doar câteva zile după acest incident, fosta soţie a lui Ştefan Bănică junior a "comis-o" şi pe Facebook, unde s-a luat la ceartă cu un prieten virtual. Se pare că "Zâna" a fost deranjată de un comentariu mai acid al acestuia şi a ţinut să-I răspundă pe măsură, ştergând inclusiv vorbele bărbatului.

"Facem un targ, domnule Gheorghe Matei: eu ma ocup de familie, ca si pana acum, iar dumneata de invatarea limbii romane, se vede treaba ca nu s-a intamplat pana acum. Astfel, avem amandoi de castigat. "Ocupat-e" e o formulare in scris originala, trebuie sa recunosc", i-a transmis Andreea Marin bărbatului care s-a gândit să-I facă o mică observaţie la una dintre postări.

FOTO EXCLUSIV Andreea Marin, crize de nervi două ore la telefon

Mai multe