Orgii sexuale în Palatul Buckingham

25 octombrie 2009 14:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Căpitanul Tari Mundawarara, care conduce schimbarea gărzilor în timpul paradelor cu cai din apropierea Palatului, a fost surprins cu pantalonii în vine de reporteri sub acoperire care primiseră indicii despre activităţile acestuia pe Internet, pentru ademenirea femeilor.

Potrivit tabloidului britanic News of the World, ofiţerul, care s-a antrenat alături de Prinţul Harry, are obişnuinţa de a vizita site-uri cu conţinut pornografic pentru a le oferi femeilor din scenele vizualizate un tur al Palatului, drept momeală.

Lăudându-se că face parte din Garda Reginei, acesta le atrage pe femei cu întrebarea: 'Ţi-ar plăcea să faci sex cu un ofiţer de cavalerie într-o cameră din Palatul Regal?'.

Ziarul a scris că Mundawarara a insultat-o pe Regină, spunând despre aceasta că e ramolită şi 'dusă cu pluta'. De asemenea, ofiţerul ar fi încălcat regulamentele, oferind detalii secrete despre deplasările Suveranei britanice.

Bărbatul a trimis poze cu el pe mai multe site-uri, în uniforma militară, dintre care şi una pe cal. El a impresionat astfel o femeie, căreia i-a oferit sex în Palat, nu înainte de a-i cere să vină cu o prietenă blondă pentru sex în trei.

'N-am mai avut două blonde până acum, ci doar o brunetă şi o blondă', i-ar fi explicat acesta femeii.

El s-a întâlnit şi cu doi reporteri sub acoperire ai News of the World, care au pozat drept swingeri şi în faţa cărora s-a lăudat că este un membru al Gărzii Regale.

Mai multe