«Otevista» Cristina Coca a pierdut sarcina din cauza serviciului

1 noiembrie 2009 18:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Mereu zâmbitoare pe micul ecran, Cristina Coca a trecut recent prin clipe de coşmar, însă a ţinut suferinţa ascunsă până şi de cei mai apropiaţi prieteni. Însărcinată în doar câteva săptămâni, vedeta OTV a pierdut copilul, din cauza stresului.

Părinţii unei fetiţe de un an şi două luni, matinalii de la OTV, Cristina şi Claudiu, îşi doresc cu ardoare să devină încă o dată părinţi.

Aşa cum şi-au planificat, Cristina a rămas însărcinată în timpul unei excursii la Moscova, însă bucuria lor nu a durat decât câteva săptămâni, întrucât vedeta a făcut avort spontan.

În ciuda acestui necaz, ea a păstrat suferinţa în adâncul sufletului şi a preferat să ţină secret ceea ce i s-a întâmplat, pentru a nu alarma prietenii şi familia.

„Nu am putut păstra sarcina. Cauzele nu sunt medicale, nu am probleme de sănătate. S-a întâmplat din cauza stresului şi a oboselii de la serviciu, dar medicul m-a asigurat că va fi totul bine", a povestit Cristina, pentru Click!

Blonda şi soţul ei nu şi-au pierdut speranţa şi sunt convinşi că anul viitor fiica lor, Selena Andreea, va mai avea un frăţior sau o surioară.

Mai citeşte:

Oteviştii, în Caraibe cu pensionarii americani

Mai multe