Oţil a căzut de pe motor la peste 90 km/h!

21 iulie 2011 13:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Dani Oţil are un noroc chior! Deşi a fost implicat de multe ori în accidente de motor, el a scăpat nevătămat, ca prin urechile acului. Săptămâna trecută a fost din nou protagonistul unui astfel de incident şi s-a ales doar cu câteva zgârieturi.

Împătimit al curselor de enduro, Dani Oţil a trecut de multe ori pe lângă moarte! Aşa a păţit şi săptămâna trecută când a participat la concursul Redbull Romaniacs 2011, ce a avut loc la Sibiu.

Acum doi ani tot la Sibiu, Dani a căzut de pe pod şi a plonjat în pârâu

„Mersul cu viteze mari, de peste 100km/h nu numai că e periculos mai ales pentru meseria mea, dar nici nu ne e la îndemână. Timp de câteva ore am mers atât de repede încât abia apucam să duc furtunul la gură pentru apă. A fost una dintre cele mai frumoase zile pe motor din viaţa mea. Am navigat impecabil, nu am pus motocicleta jos. În zilele trecute am căzut şi la 90km/h", a scris Dani pe blogul său personal.

Din fericire însă, în urma căzăturii, iubitul Mihaelei Rădulescu s-a ales doar cu câteva julituri, accidentul nefiind unul grav. După patru zile de concurs, în care a mers cu motocicleta pe câmp, prin pădure şi peste bolovani, Oţil a reuşit să se claseze pe locul trei, la numai două minute distanţă de primul loc.

Mai citeşte:

Mihaela Rădulescu nu mai vorbeşte despre relaţia cu Dani Oţil

Dani Oţil nu renunţă nici la mare la motorul de enduro

INTERVIU Dani Oţil: «Nu mă însor cu Mihaela!»

«Roxana nu e genul de tipă cu botox»

Dani s-a ars cu Crudu şi şi-a luat o tocilară

Dani, cât de trist eşti fără Mihaela! FOTO

Mai multe