Ovidiu Danci, de la «Dansez pentru tine» la Antena 1 pentru 7.000 €

10 septembrie 2013 17:35   Actualitate
Ultima actualizare:

După o vară întreagă în care a făcut furori cu travestiurile sale la emisiunea „Serviţi, vă rog", actorul şi balerinul Ovidiu Danci a devenit motiv de scandal între televiziuni.

În timp ce PRO TV i-a propus un nou proiect pentru această toamnă, Antena 1 l-a ofertat cu 7.000 de euro pe lună să fie partenerul lui Mihai Bendeac în noul show de divertisment al postului.

Ovidiu, într-o scenă în care o imită pe Antonia

Chiar dacă a fost foarte ataşat de televiziunea din Pache Protopopescu, unde s-a lansat în toamna lui 2011, când a participat alături de Aylin Cadâr la „Dansez pentru Tine", actorul a decis că este momentul să facă un nou pas în cariera lui.

Dorinţa de a face teatru l-a determinat pe Ovidiu să accepte provocarea de a intra în echipa  „IComedy", emisiune ce va debuta pe 20 septembrie la Antena 1.

Actorul a început deja filmările pentru primele ediţii şi le pregăteşte fanilor surprize de proporţii. Ovidiu nu va renunţa la travesti-ul care l-a consacrat şi le va da viaţă Antoniei, Innei şi Biancăi Drăguşanu, într-o interpretare care va stârni hohote de râs în rândul telespectatorilor.

Mai multe