Ovidiu Komornyik a început să cânte la 14 ani

16 mai 2013 14:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Celebrul cântăreţ Ovidiu Komornyik a primit echipa Poveştiri Adevărate în studioul lui şi le-a povestit reporterilor cum a început să cânte şi care a fost prima melodie pe care a interpretat-o în public.

Artistul a mărturisit că prima lui chitară a fost cumpărată din munca lui, la care s-au adăugat câţiva bănuţi dăruiţi de bunica. „Prima chitară mi-am cumpărat-o la 14 ani. Mă duceam pe la vecini şi îi rugam să mă lase să le bat covoarele şi să îmi dea cât vor ei. Bunica mea a văzut la un moment dat că îmi mai lipseau câţiva lei şi m-a ajutat ea", a declarat acesta.

Acesta este studioul în care Ovidiu Komornyik produce muzică

Ovidiu Komornyik a povestit că, după ce şi-a cumpărat chitara mult visată, s-a spucat de compus, pentru a pune pe muzică versurile primei lui melodii. „Prima melodie pe cae am cântat-o a fost o compoziţie proprie, pe versurile regretatului Adrian Păunescu, «Avem dreptul la vacanţă». Am muncit ceva până am reuşit să o fac să sune aşa cum voiam eu", şi-a amintit acesta.

Cântăreţul a recunoscut că şi-a dorit încă de mic să fie celebru, însă a trebuit să muncească şi să aştepte ani buni până ce visul lui a devenit realitate. „Succesul a venit atunci când am ştiu să îl suport. De când am început să cânt, îmi doream să vină acest succes, dar el a venit pe la 30 de ani. Nu poţi să le ai pe toate, trebuie să te mulţumeşti cu ce ai", a declarat Komornyik.

Mai multe